Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία Romeo Baretti, ιδρύθηκε το 1987 στην Θεσσαλονίκη
από τους αδελφούς Καραπαναγιωτίδη.

Η εταιρία Romeo Baretti είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1987στη Θεσσαλονίκη από τους αδερφούς Λάζαρο και Βασίλη Καραπαναγιωτίδη.

Μετρώντας πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ανδρικής ένδυσης, και συγκεκριμένα του ανδρικού πουκαμίσου και έχοντας πάντα σαν γνώμονα την ποιότητα της ραφής και των υφασμάτων, εγγυόμαστε για το τελικό προϊόν που θα λάβετε στα χέρια σας.

Πιάνοντας τον παλμό της κάθε εποχής, προσπαθούμε πάντα για την καλύτερη
σχέση ποιότητας-τιμής.

Στόχος μας είναι, η Romeo Baretti να είναι συνώνυμο του ανδρικού πουκαμίσου και του elegant style για κάθε στιγμή της καθημερινότητας.

Η ιστορία μας

1987
1 Ιανουαρίου

1987

Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στη λιανική πώληση ανδρικών ενδυμάτων, οι αδερφοί Λάζαρος και Βασίλης Καραπαναγιωτίδη, αποφάσισαν να εξειδικευτούν στο ανδρικό πουκάμισο. Έτσι ιδρύθηκε η εταιρεία Romeo Baretti, με αντικείμενο τη ραφή ανδρικών πουκαμίσων και την διάθεσή τους μέσω της αγοράς χονδρικής πώλησης σε ελληνικά καταστήματα.

1992
1 Ιανουαρίου

1992

Τη χρονιά αυτή, μετά από συνεχόμενη άνοδο η εταιρεία μας αποφασίζει να επεκτείνει τη συνεργασία της με ευρωπαϊκά εργοστάσια. Αρχίζει και προμηθεύεται υφάσματα από Αυστρία – Γερμανία – Ιταλία για καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη ποικιλία υφασμάτων και σχεδίων.

2004
1 Ιανουαρίου

2004

Μέχρι τώρα η πορεία της εταιρείας είναι ανοδική, καθώς όλο και περισσότερα καταστήματα, εμπιστεύονται το ανδρικό πουκάμισο Romeo Baretti. Σταδιακά, έχει ξεκινήσει και η λιανική πώληση πουκαμίσων από το showroom της εταιρείας.

2010
1 Ιανουαρίου

2010

Παρόλο που η κρίση στην Ελλάδα έχει κάνει αισθητή την παρουσία της, εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με νέες προτάσεις και ιδέες στον τομέα μας. Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε την καλή ποιότητα με πιο οικονομικές τιμές.

Έτσι τη χρονιά αυτή αρχίζουμε να αναζητούμε νέα εργοστάσια για την προμήθεια υφασμάτων.

2015
1 Ιανουαρίου

2015

Προσπαθώντας να προσαρμοστούμε στις ανάγκες της εποχής και να βρούμε νέους τρόπους διάθεσης των προϊόντων μας, κατασκευάζουμε το πρώτο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Τα πουκάμισα Romeo Baretti είναι πλέον διαθέσιμα και online.

2020
1 Ιανουαρίου

2020

Νέο λογότυπο, νέα ταυτότητα, νέα εποχή.

Ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις μίας πλήρως ανταγωνιστικής online αγοράς, δίνουμε νέα ταυτότητα στην εταιρεία με νέο λογότυπο και φρέσκιες ιδέες, σύμφωνα με τα οποία δημιουργήσαμε το νέο, πιο φιλικό προς τον χρήστη, ηλεκτρονικό μας κατάστημα.