Αγαπημένα Αγαπημένα -
Client service
Αγαπημένα Αγαπημένα -
Client service

2020

Νέο λογότυπο, νέα ταυτότητα, νέα εποχή.

Ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις μίας πλήρως ανταγωνιστικής online αγοράς, δίνουμε νέα ταυτότητα στην εταιρεία με νέο λογότυπο και φρέσκιες ιδέες, σύμφωνα με τα οποία δημιουργήσαμε το νέο, πιο φιλικό προς τον χρήστη, ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

2015

Προσπαθώντας να προσαρμοστούμε στις ανάγκες της εποχής και να βρούμε νέους τρόπους διάθεσης των προϊόντων μας, κατασκευάζουμε το πρώτο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Τα πουκάμισα Romeo Baretti είναι πλέον διαθέσιμα και online.

2010

Παρόλο που η κρίση στην Ελλάδα έχει κάνει αισθητή την παρουσία της, εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με νέες προτάσεις και ιδέες στον τομέα μας. Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε την καλή ποιότητα με πιο οικονομικές τιμές. Έτσι τη χρονιά αυτή αρχίζουμε να αναζητούμε νέα εργοστάσια για την προμήθεια υφασμάτων.

2004

Μέχρι τώρα η πορεία της εταιρείας είναι ανοδική, καθώς όλο και περισσότερα καταστήματα, εμπιστεύονται το ανδρικό πουκάμισο Romeo Baretti. Σταδιακά, έχει ξεκινήσει και η λιανική πώληση πουκαμίσων από το showroom της εταιρείας.

1992

Τη χρονιά αυτή, μετά από συνεχόμενη άνοδο η εταιρεία μας αποφασίζει να επεκτείνει τη συνεργασία της με ευρωπαϊκά εργοστάσια. Αρχίζει και προμηθεύεται υφάσματα από Αυστρία – Γερμανία – Ιταλία για καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη ποικιλία υφασμάτων και σχεδίων.

1987

Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στη λιανική πώληση ανδρικών ενδυμάτων, οι αδερφοί Λάζαρος και Βασίλης Καραπαναγιωτίδη, αποφάσισαν να εξειδικευτούν στο ανδρικό πουκάμισο. Έτσι ιδρύθηκε η εταιρεία Romeo Baretti, με αντικείμενο τη ραφή ανδρικών πουκαμίσων και την διάθεσή τους μέσω της αγοράς χονδρικής πώλησης σε ελληνικά καταστήματα.