Μετρολόγιο Πουκαμίσων

Πώς θα επιλέξετε ανάμεσα στις εφαρμογές των πουκαμίσων μας

Οδηγίες

Για να γίνει σωστά η μέτρησή σας, πραγματοποιήστε την σε ένα ήδη υπάρχον πουκάμισο και απαραίτητα πάνω σε μία επίπεδη επιφάνεια.

1. ΜΗΚΟΣ ΚΟΛΑΡΟΥ

Ανοίξτε το πουκάμισο και τοποθετήστε το κολάρο επίπεδα. Μετρήστε από το κέντρο του κουμπιού μέχρι και το κέντρο κουμπότρυπας.

2. ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

Τοποθετήστε το πουκάμισο σε επίπεδη επιφάνεια με κουμπωμένα τα κουμπιά και μετρήστε κάτω από τις μασχάλες. Έπειτα πολλαπλασιάστε Χ2.

3. ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΜΕΣΗΣ

Τοποθετήστε το πουκάμισο σε επίπεδη επιφάνεια με κουμπωμένα τα κουμπιά και μετρήστε τη μέση (περίπου 25cm από τις μασχάλες). Έπειτα πολλαπλασιάστε Χ2.

4. ΜΗΚΟΣ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟΥ ΣΩΜΑ

Μετρήστε ξεκινώντας από το κέντρο της ένωσης του κολάρου με την πλάτη μέχρι κάτω στο τελείωμα.

5. ΜΗΚΟΣ ΜΑΝΙΚΙΟΥ

Μετρήστε από την ένωση με τον ώμο μέχρι και την μανσέτα.

Πώς θα επιλέξετε ανάμεσα στις εφαρμογές των πουκαμίσων μας

Οι εφαρμογές – γραμμές μας

Διαθέτουμε δύο γραμμές εφαρμογής των πουκαμίσων την Regular fit / Κανονική Γραμμή και την Slim fit / Στενή Γραμμή.

Στη Regular fit / κανονική γραμμή, τα πουκάμισα έχουν την διαχρονική, ίσια κοπή. Η εφαρμογή είναι πιο χαλαρή και άνετη, χωρίς να δείχνουν υπερβολικά φαρδιά. Αυτή η γραμμή προσαρμόζεται τέλεια ώστε να ταιριάζει σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα σώματος.

Στην Slim fit / στενή γραμμή, τα πουκάμισα έχουν πιο στενή εφαρμογή στο σώμα, κυρίως στη μέση (μεσάτα), στο στήθος και στους βραχίονες με αποτέλεσμα να τονίζεται η φιγούρα του σώματος.

Οι Γιακάδες μας

  1. Rex / Κλασσικός γιακάς: Σκληρός γιακάς που ενδείκνυται για χρήση γραβάτας.
  2. Κουμπί/Button down: Μαλακός γιακάς με κουμπί. Ένα από τα αγαπημένα μας στυλ γιακάδων, καθώς μπορεί να προσδώσει στο συνολικό outfit, μια πιο σπορ πινελιά.
  3. Mao: Γιακάς με σκέτο ζωνάρι, αγαπημένος γιακάς για καλοκαιρινά αλλά και χειμερινά outfit.
  4. Ημι-rex/ Semispread: Σκληρός γιακάς, αρκετά κοντά στο στυλ του κλασσικού/rex γιακά, πιο κοντός και με μεγαλύτερο άνοιγμα. Είναι το στυλ γιακά που θα συναντήσετε στα περισσότερα πουκάμισά μας και τον προτιμάμε, καθώς μπορεί να συνδυαστεί και να φορεθεί σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις.

Οι μανσέτες μας

  1. Στρόγγυλη μανσέτα:

  2. Κοφτή Μανσέτα:

  3. Διπλή για μανικετόκουμπα: